U10 og U12 Cup – AFLYST 2019

 

Tilmelding

Indbydelser

Hallerne

Overnatning

Tidligere vindere

Galleri

 

U10 Cup:

– Puljer

– Spilletider

– Turneringsregler

 

U12 Cup:

– Puljer

– Spilletider

– Turneringsregler

U10 og U12 Cupperne 2019 – AFLYST!

Vi har i Vildbjerg KFUM Håndbold valgt at nedlægge vores U10 og U12 CUP weekender. Vi har haft nogle fantastiske oplevelser med jeres klubber og spillere. Valget er taget som følge af nogle små årgange, og dermed få håndboldspillere. Dette har endvidere også givet udslag i færre frivillige hjælpere til disse stævner.

Vi takker for jeres opbakning og håber senere at kunne invitere til Vildbjerg til nogle gode arrangementer og stævner. 

Evt. spørgsmål kan rettes til Formand Morten Brandt, 40576898

 

U10 Cup har siden starten i 1996 været vores bud på et godt stævne kun for u-10 spillere, ligesom U12 Cup er for u12-spillere. Det at deltage i U10 Cup og U12 Cup drejer sig ikke blot om at vinde pokaler og andre præmier. Det allervigtigste er sammen med jævnaldrende at opleve fællesskabet omkring håndbold-sporten i forbindelse med et stævne. Og for U10 Cup og U12 Cup er det et uomtvisteligt mål at afvikle et håndboldstævne,  hvor den enkelte spiller får en positiv stævneoplevelse med tæt kontakt til såvel egne som fremmede ledere og spillere.

 

Netop derfor er der sat en grænse ved højest 40 hold, hvilket giver god overskuelighed for spillerne med 3 haller tæt på hinanden samt indkvartering og spisning på en og samme skole.